Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
FOTBOLLSKANALEN

TV: Bojan Djordjics brandtal fick laget att vända

Rinkeby United FC - Husby FF 3-2-Det har snackats mycket om den här matchen den senaste veckan. Det har sagts mycket som man inte kan få osagt. Folk vet inte vad de pratar om. Vi vet vad vi pratar om däremot, och resultatet bevisar det. Det är vi som är Rinkeby. Landslaget. Storebröderna. Vi såg hur det gick ikväll, när Husby, våra kaxiga småbröder som vi alltid nypt i kinden, försökte hävda sig och ta plats bland de stora. Det räcker nu. Gå åt sidan istället för att bli överkörda. Vi har företräde och kommer alltid att ha. För vi är Rinkeby. Landslaget. Storebröderna. Det här tåget blev för mycket för er. 179:an går snart. Ta den hem istället. -Vi i Rinkebyfamiljen vill efter denna kväll och med våra färska 3 poäng tacka de 1000+ som kom och ramade in den här kvällen. Såhär har aldrig en division 6 match sett ut. Stor eloge till Husbys följe som skapade en magisk stämning, precis som det ska vara i ett derby. Tack Husby FF för en god match, som vi också nämnde efter Rissne matchen, det är ba kärlek Även ett tack till Said Ali för att vi får ta del av dina bilder ! -Rinkebybor; tvivla aldrig, lita på oss. Vi spelar för att göra er stolta. #forzasanzaru #rinkeby #husby #derby

Posted by Rinkeby United on den 20 maj 2015

Bojan Djordjic tränar nuförtiden division 6-laget Rinkeby United och när laget låg under mot Husby FF i halvtid fick Djordjic fart på sina spelare.

Förre Manchester United-, AIK- och BP-spelaren Bojan Djordjic har tagit över division 6-laget Rinkeby United och i derbyt mot Husby höll han ett enormt brandtal inför matchen.

Rinkeby United vann till slut med 3-2 och du ser brandtalet och glädjen i klippet ovan!

Publicerad 2013-05-21 kl 17:28
Annons
Annons
Annons