Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
FOTBOLLSKANALEN

Uddlöst Portugal får svårt igen

Greklands U21-lag har ännu inte förlorat och besegrade Portugal senast lagen möttes. Nu ställs nationerna mot varandra igen och när X2 ger 2,05 är det för bra för att motstå.

Portugal har fått en tuff start på kvalspelet till EM och senast föll laget mot England på bortaplan med 0-1. Dessförinnan kryssade laget mot Makedonien (1-1) och tidigare i år var det Grekland som blev övermäktigt. I kvalspelet har laget tagit fyra poäng på lika många matcher och alltså bara en poäng av nio möjliga på de tre senaste.

Portugal har framför allt haft problem med målskyttet. Senast spelade laget en offensiv fotboll men lyckades inte få hål på England och sex mål framåt efter fyra matcher är inte speciellt bra med tanke på att fyra av dessa gjordes mot Litauen.

Grekland toppar kvalgrupp nio med 13 poäng av 15 möjliga. Litauen besegrades senast med 1-0, dessförinnan slogs Portugal tillbaka med 2-1 och i matchen före det nådde laget 1-1 på mot England.

Portugal känns som allt för stor favorit i det här mötet och X2 till 2,05 är ett bra odds. I synnerhet med tanke på hemmalagets problem med målskyttet och Greklands stabila defensiv med bara tre insläppta mål på fem matcher.

Publicerad 2009-11-17 kl 14:52
Annons
Annons
Annons