Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
FOTBOLLSKANALEN

Uddlöst Vannes besegras till 1,85

Åtta raka matcher utan förlust och seger mot serieledande Caen senaste. Nu ställs Brest mot ett Vannes som troligen får klara sig utan sin bästa målskytt. Ettan finns till 1,85 och är klart spelvärd.

Brest har inte förlorat sedan den 31 augusti då Nantes blev för svårt. Efter det nederlaget har Brest vunnit fyra matcher och kryssat i lika många. På hemmaplan har laget vunnit fem matcher, spelat en oavgjord och förlorat en under den här säsongen.
Senast tog laget en mycket meriterande skalp då serieledande Caen besegrades med 2-0.

Försvarsspelaren Lorenzi skadade sig på träning i veckan och kan inte spela. Detsamma gäller Bigné och Anthony Le Gall som saknas sedan tidigare.
Vannes tappade ett par-tre viktiga spelare inför säsongen och har inte övertygat i seriespelet. Visserligen vann laget senast mot Angers på hemmaplan men innan dess inkasserades fyra raka förluster.

På bortaplan har inte heller laget någon statistik att skryta med då det bara blivit en vinst, två kryss medan förlusterna skrivs till tre.
Anfallaren Gimbert, som svarat för sex mål på tio ligamatcher, spelar med största sannolikhet inte i kväll och det är naturligtvis ytterligare en anledning till att Vannes får det svårt.

Ettan testas till oddset 1,85.

Publicerad 2009-11-06 kl 15:20
Annons
Annons
Annons