Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
FOTBOLLSKANALEN

Unirea en bra vinnare till 1,90

Rangers har en poäng efter tre gruppspelsomgångar. Fler poäng har skottarna inte efter dagens match i Rumänien.

Unirea har goda förutsättningar till att ta sig vidare ur gruppspelet i Champions League. Premiärförlusten borta mot Sevilla har följts upp med 1-1 mot Stuttgart hemma samt en överkörning på bortaplan med 4-1 mot dagens motståndare Rangers. Resultaten ger rumänerna fyra poäng och en, för stunden, andraplats i gruppen bakom Sevilla.

 

I ligaspelet har det även gått bra och trots en sjundeplats är laget bara en poäng efter serieledaren Cluj. Hemma har Unirea visat sig stabilt och spelat 4-1-1 på fem matcher. På skadelisatn finns Rusescu och Fernandes.

 

Glasgow Rangers insatser i CL i år speglar skotsk fotbolls status just nu. Med en poäng på tre matcher ligger laget sist i gruppen och hoppet om avancemang dör sannolikt med förlusten i kväll. Förlusten hemma på Ibrox mot just Unirea var lika svidande som den var klar, laget tog ledningen redan i den andra minuten men tappade sedan allt.

 

Ur spel på grund av skada är Little, Bougherra och Mendes. Vidare finns frågetecken för både Edu och Broadfoots medverkan.

 

1,90 på hemmaseger känns spelvärt.

Publicerad 2009-11-04 kl 13:22
Annons
Annons
Annons