Unitedvinst i båda halvlekarna

Fotbollskanalen

United-ledning i halvtid och sedan vinst i den andra halvleken. Det scenariot betalar 2,25 hos bet365.com.

Man United återfick både Brown och Vidic i vinstmatchen över Hull i söndags, vilket gjorde att försvarsproblemen lättade för Sir Alex. Neville, Ferdinand, O’Shea och van der Sar är däremot fortsatt ur spel. Segern var Uniteds fjärde på de sex senaste matcherna och innebar att avståndet till Chelsea krympte till två poäng. På Old Trafford har sju av nio matcher vunnits i ligaspelet så här långt, en har slutat oavgjort samt en med förlust.

Wigan är ett av de formsvagaste lagen i ligan med sina fem inspelade poäng på sex matcher. 1-1 hemma mot Blackburn senast innebar att laget nu spelat fyra matcher i rad utan att vinna, och vinst lär det inte bli här heller. Facit för bortaspelet är 1-3-5 med en målskillnad på 11-26. Mittfältaren Diame är fortsatt indisponibel till följd av sin knäskada.

United vinner sista matchen för året och gör så genom att vinna båda halvlekarna. Det betalar 2,25 hos bet365.com.

Publicerad 2009-12-30 kl 11:00