Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
FOTBOLLSKANALEN

Villa fixar målfest

Det är upplagt för fest när Europas och kanske världens bästa fotbollslag på spansk hemmamark tar emot Argentina med världsstjärnor som Messi, Higuain och Tévez i spetsen.

Det är ingen nyhet att Spanien gått som tåget på sista tiden och är till exempel det enda obesegrade laget i kvalet. Det finns världsklass i alla lagdelar och en bredd som få landslag kan ståta med.

Inför kvällens möte med Argentina kan dessutom alla Sevilla-fans glädjas lite extra då förbundskapten Del Bosque tagit ut Jésus Návas, en av Europas bästa högermittfältare som tyvärr inte kunnat visa upp sitt spel i tillräckligt stor omfattning då han kontinuerligt lider av svåra ångestattacker. Mittfältsmotorn och stöttespelaren Marcos Senna är fortfarande skadad men det finns fullgoda alternativ i Busquets och Xabi Alonso. Även Arbeloa är borta till förmån för Ignacio Monreal. Albert Riera är också med på listan av icke tillgängliga spelare och Fernando Torres skall när detta skrivs stå utanför på grund av sina skadeproblem.

Argentina kan ståta med spelare som Messi, Aguero, Mascherano, Cambiasso, Gago, Heinze, Gutiérrez, Maxi Rodríguez samt mycket underskattade Higuain för att bara nämna några. Att sedan Maradona, än så länge, överhuvudtaget inte lyckats koordinera dessa världsstjärnor är en annan diskussion.

Med så mycket individuell skicklighet på en fotbollsplan vid ett och samma tillfälle hoppas jag på fotbollsfest och mycket mål. Spelet på över 2.5 mål till 1.90 känns helt i sin ordning.

Publicerad 2009-11-14 kl 10:16
Annons
Annons
Annons