Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
FOTBOLLSKANALEN

Vinst för Elmander ger 3,00

Nederlagstippat inför säsongen. Inte en seger på sju omgångar. Tvåan på Bolton ger fina 3,00 och måste testas mot Burnley.

Burnley gör det visserligen helt okej med tanke på lagets resurser och på hemmaplan har laget visat sig både svårslaget och kapabelt att skrälla. I den andra omgången besegrades självaste Manchester United med 1-0 och Sunderland, Birmingham samt Hull har också slagits tillbaka.

Den senaste segern inför hemmafansen kom dock den 31 oktober och sedan dess har det blivit tre raka 1-1-matcher mot Aston Villa, Fulham och Arsenal.
Laget har som bäst varit uppe på en niondeplats men har nu dalat till en 14:e medan Bolton har påbörjat klättringen uppåt – från 19:e till 17:e.

Gästerna är givetvis i stort poängbehov och insatserna i de senaste matcherna har bådat gott då laget kryssat mot Manchester City (3-3) och vunnit mot West Ham (3-1). Portsmouth och Birmingham har besegrats på bortaplan och laget fick en pinne med sig från mötet med Fulham på Craven Cottage. Däremot föll laget mot Wolves på Molineux senast med 1-3 vilket var en missräkning.

Bolton fick mötet med Wigan uppskjutet och spelarna har därmed fått lite extra tid för återhämtning inför detta möte. Tvåan känns värd att testa då laget har spelare i form och då inte minst anfallaren Ivan Klasnic.

Tvåan, 3,00, liras hos bet365.com.

Publicerad 2009-12-26 kl 12:30
Annons
Annons
Annons