Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
FOTBOLLSKANALEN

Vitrysk seger till 1,79

Vitryssland gick segrande ur det senaste mötet med Albanien på hemmaplan. Vinst i returen i dag och delad gruppledning i EM-kvalet för U21-lag är ett faktum.

Vitryssland har gått bra i U21 EM-kvalet hittills och har en mer lovande och bättre trupp än vad som är allmänt känt. Redan under sommarens EM-slutspel i Sverige kunde vi se prov på lagets kvalitéer då de pressade både Italien (1-2) och Serbien (0-0).

Efter fyra matcher i kvalet står laget på nio poäng efter att ha besegrat Österrike hemma med 2-1, Azerbajdzjan borta med 3-2 och dagens motståndare Albanien med 4-2 i den senaste matchen. Enda förlusten har kommit i bortamötet med gruppledaren Skottland som vann med 1-0.

Nu väntar returmöte i Albanien och vid vinst i dag går vitryssarna upp i delad gruppledning tillsammans med Skottland som i dagsläget har en match mer spelad.

Albanien har i dagsläget spelat två matcher mer än Vitryssland men har trots det spelat in fem poäng färre. Vinster har tagits över Azerbajdzjan samt Georgien medan det blivit förluster mot Skottland, Österrike och dagens motståndare. I 2-4-nederlaget senast låg Albanien under med 0-4 innan siffrorna kunde putsas till under den sista kvarten.

Tvåan i det här mötet testas till 1,79.

Publicerad 2009-11-17 kl 11:30
Annons
Annons
Annons