VSK liras till 2,30

Fotbollskanalen

Västerås SK vann båda mötena i fjol. I kväll väntar en ny seger mot BK Forward och tvåan spelas till 2,30 hos Nordicbet.com.

BK Forward fick ingen rolig start på säsongen i division 1 norra. Laget föll i premiären mot Valsta Syrianska med 1-2, spelade 1-1 i bortamötet med Carlstad United och i den tredje omgången blev det ett nytt nederlag då Gröndal vann med 4-2.

Örebrolaget tog dock första segern senast då bottenkonkurrenten Östersund besegrades med 2-0 sedan Niklas Klingberg och Ahmed Yasin avgjort matchen i den andra halvleken.
Men spelmässigt nådde matchen inga större höjder och i kväll väntar betydligt tuffare motstånd.

Västerås SK har tagit sju poäng av tolv möjliga så här långt och senast besegrades Boden med 1-0 efter att avgörande mål då bara någon minut återstod av matchen.

I matchen dessförinnan föll laget mot suveräna serieledaren Hammarby TFF med 0-2 och i premiären mot Dalkurd, som också spelades på bortaplan, fick laget nöja sig med 0-0. Laget väntar alltså på första segern på bortaplan och i kväll har laget alla förutsättningar till att ta tre poäng.

Laget vann nämligen förra säsongens bortamöte med 3-0 medan hemmavinsten skrevs till 1-0. Dessutom håller VSK:s trupp genomgående högre klass än Forwards. Gästerna får dock klara sig utan anfallaren Axel Johansson som saknas på grund av skada.

Tvåan betalar 2,30 hos Nordicbet.com och liras idag!

Publicerad 2010-05-14 kl 12:00