Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
FOTBOLLSKANALEN

Watford tar tung seger till 2,20

Två av Championships formsvagaste lag möts i en het kamp kring nedflyttningsstrecket när Watford tar emot Crystal Palace som jagar sin första seger på sju matcher.

Watford tog poäng i förra omgångens hemmamöte med kapabla Middlesbrough då slutresultatet skrevs till 1-1. Poängen var lagets fjärde på de sex senaste matcherna där även en 2-1-seger, på just hemmaplan, mot Ipswich tagits. Watford har i dagsläget fyra poäng till godo till Crystal Palace som innehar nedflyttningsplats och med fansens hjälp i dag ska det avståndet utökas till sju poäng. Hemma är laget nämligen godkänt då de vunnit åtta av 19 matcher, spelat fem oavgjorda samt förlorat sex. Watford har inga skadebekymmer att oroa sig för.

Skadefritt är även Crystal Palace som sett till de sex senaste matcherna är det formsvagaste laget i ligan med endast två inspelade poäng. Senaste segern togs för sju omgångar sedan i hemmamötet med Sheffield United. Palaces två besök här förra året slutade båda med förlust då ligamötet slutade 2-0 och FA-cupmötet 4-3.

Ny vinst i dag för Watford betalar 2,20 hos bet365.com och då vi tror att laget tar chansen till att skjuta ifrån Crystal Palace i botten får ettan en syn.

Publicerad 2010-03-30 kl 13:15
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons