Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

FOTBOLLSMÅNDAG
47v

TV: Se Fotbollsmåndag - med allt om Sirius avancemang

Foto: C More/SCANPIX

Försök igen

Sirius är allsvenskt 2017.
Se Fotbollsmåndag med allt om Uppsala-lagets avancemang - och vad vi kan väntas oss nästa säsong.

Den allsvenska omgången blev komplett med måndagkvällens matcher IFK Göteborg-AIK och Djurgården-J-Södra. De matcherna och resten av omgången sammanfattas i Fotbollsmåndag.

Dessutom allt om Sirius avancemang till allsvenskan 2017. Laget är tillbaka i högsta serien för första gången sedan 1974. Ett lag som har likheter med nykomlingarna inför årets allsvenska säsong.

- Östersund kommer upp och spelar väldigt bra fotboll. J-Södra kommer upp och spelar väldigt bra fotboll. Och framförallt har väldigt tydlig idéer. Exakt samma sak får man upp när man får upp ett Kim Bergstrand och Thomas Lagerlöf-tränat Sirius. Riktigt offensivt, piggt spel, säger C Mores expert Jon Persson.

Utanför planen finns det dock många pusselbitar kavr för Sirius att lösa.

- Man måste hitta finansiärer. Dessutom har man ett problem att man ska bygga om  Studenternas så de kommer att spela utan långsida stora delar av nästa säsong. De har en kämpig uppgift vid sidan av planen för att få fart på det här. Samtidigt tappade de väldigt många spelare inför den här säsongen och har ändå hängt med. Så det kan gå ändå, säger Olof Lundh.

Se hela Fotbollsmåndag i spelaren ovan.

Publicerad 2016-10-24 kl 22:16
FOTBOLLSMÅNDAG

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER