Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Amartey nära Marseille - flera miljoner till Djurgården

Superliga

FC Köpenhamn överväger att sälja Daniel Amartey. Enligt uppgift till Fotbollskanalen har Marseille lagt ett bud som kan ge Djurgården flera miljoner.

För ungefär ett år sedan lämnade Daniel Amartey Djurgården för FC Köpenhamn. Han skrev på ett femårskontrakt och i övergången fick Djurgården in en klausul som gör att de får 12,5 procent av en vidareförsäljning, erfar Fotbollskanalen.

Och efter bara ett år i FCK är Amartey nu på väg till en ny klubb. I förra veckan var 20-åringen nära Premier League-laget Leicester, men övergången sprack på grund av att han inte fick arbetstillstånd. Nu med några timmar innan transferfönstret stänger erfar Fotbollskanalen att Marseille har lagt ett bud på mellan 50-60 miljoner kronor och att FCK diskuterar hur de ska göra.

ANNONS

Går affären igenom får alltså Djurgården mellan 6-7,5 miljoner kronor.

Fotbollskanalen har sökt FCK:s manager Ståle Solbakken och Djurgårdens sportchef Bosse Andersson utan framgång.

Senare under måndagen bekräftade FCK i ett uttalande att man mottagit ett bud från Marseille.

"FC Köpenhamn kan bekräfta att vi mottagit ett bud på Daniel Amartey från Olympique de Marseille och för tillfället pågår förhandlingar mellan parterna", skriver klubben enligt bt.dk.

Publicerad 2015-08-31 kl 13:31

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto