Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
FRANKRIKE

Ancelotti rasande - sparkade väska i Zlatans huvud

PSG åkte ur cupen mot Evian.
Då blev Carlo Ancelotti rasande.
- Jag sparkade till en väska som träffade "Ibras" huvud, säger han till L'Equipe.

I en stor intervju med franska L'Equipe berättar Carlo Ancelotti om säsongen som slutade med PSG:s första ligatitel på 19 år. Enligt den italienske tränaren var cupförlusten mot Evian årets största motgång. Matchen avgjordes på straffar - och Zlatan Ibrahimovic var en av spelarna som missade.

- Förlusten mot Evian var brutal. Jag kan förstå att vi förlorade mot Rennes och Nice. Jag skämdes. Jag var så förbannad att jag sparkade till en väska som träffade "Ibras" huvud, säger han.

Under säsongen uppmärksammades grupperingar inom laget. Carlo Ancelotti menar att det var tufft, men att det blev bättre efter årsskiftet.

-
Vi stötte på problem. Vi hade 29 spelare att hantera, det är ganska många. Eftersom alla inte kan spela så blir en del olyckliga. Efter januari flyttade några och saker och ting förbättrades. De som stannade kvar har verkligen tagit sitt ansvar, säger Ancelotti som hyllar sitt tränarteam.

- Jag talar ofta om Paul Clement, men Claude Makelele var fantastiskt. Det var en trevlig överraskning. Han hjälpte mig i relationen med de franska spelarna.

Ancelotti vill gärna stanna i PSG,
men säger att det inte är säkert att det blir så.

- Det är 50/50 just nu. Jag vill stanna om det är möjligt. Jag trivs här och är sån att jag inte tycker om förändringar, säger han.

På fredag ska tränaren ha ett möte med sportchefen Leonardo. Och han är glad över att ha spelarnas förtroende.

- Jag har sett de senaste dagarna att alla vill att jag ska stanna. Det viktigaste är att känna att jag har förtroendet.

Publicerad 2013-05-16 kl 19:35
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons