Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
FRANKRIKE

Asllanis agent om petningen: "Absurt om det är något personligt"

Nästa

Avbryt
Försök igen

Pia Sundhage anser att petade Kosovare Asllani behöver lugn och ro.
Något spelarens agent har svårt att förstå.
- Tror inte att ett klubbyte varit smidigare än så här, säger Arash Bayat till Fotbollskanalen.

På tisdagen tog Pia Sundhage ut truppen som ska kvala till OS och då saknades Kosovare Asllani. Förbundskapten menade dels att Asllani inte platsar då det finns bättre spelare, dels att hon behöver lugn och ro efter flytten från PSG till Manchester City.

- I min värld så spelar man i en klubb och sedan byter man klubb och arbetsgivare. Det händer. Jag tror inte att en uppsägning och nysignering har varit smidigare än så här. Hon spelar i en av världens bästa klubbar som är väldigt välskött. Hon har lugn och ro, säger agenten Arash Bayat.

Fotbollskanalen har sökt Kosovare Asllani utan framgång men hennes agent Arash Bayat anser att petningen är märklig.

- Det är jättekonstigt att hon inte är med, men det är min personliga åsikt. Men hon är ganska likgiltig för detta. Hon har det bra och trivs bra i sin nya klubb. 

Var det väntat att hon petades?

- Det är jätteoväntat att hon inte är med. Hon har tillhört världseliten i så många år och spelat för både PSG och nu Manchester City som båda är på högsta nivå. Så vad är grejen? Vad är kravbilden? 

Tror du att det ligger något bakom och att det är personligt?

- Det vore absurt. Kan inte tänka mig att man tar ut en trupp på det sättet på den här nivån. Men jag önskar laget lycka till och hoppas att dom tar sig till OS för ”Kosse” vill spela OS.

Sveriges OS-kvaltrupp

Målvakter: Hilda Carlén, Piteå, Hedvig Lindahl, Chelsea, Emelie Lundberg, Eskilstuna.

Försvarare: Jonna Andersson, Linköping, Emma Berglund, Rosengård, Magdalena Eriksson, Linköping, Nilla Fischer, Wolfsburg, Freja Hellenberg, Kopparberg/Göteborg, Lina Nilsson, Rosengård, Linda Sembrant, Montpellier.

Mittfältare/anfallare: Petra Andersson, Eskilstuna, Emilia Appelqvist, Djurgården, Lisa Dahlkvist, PSG, Josefin Johansson, Piteå, Caroline Seger, PSG, Pauline Hammarlund, Kopparberg/Göteborg, Stina Blackstenius, Linköping, Sofia Jakobsson, Montpellier, Fridolina Rolfö, Linköping, Lotta Schelin, Lyon, Olivia Schough, Eskilstuna.

Publicerad 2016-02-16 kl 14:50
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons