Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

FRANKRIKE

AVSLÖJAR: Zlatans tatueringar del av ideellt projekt

Foto: Scanpix

Nästa

Avbryt
Försök igen

Efter att Zlatan Ibrahimovic gjort 1-0 mot Caen drog han av sin tröja.
För att visa tatueringar.
- Det är ett ideellt projekt, det är presskonferens söndag, säger en initierad källa till fotbollskanalen.se.

Under lördagens ligamatch tog det knappt 90 sekunder för Zlatan Ibrahimovic att karatesparka in 1-0 på Caen. Målet firade han med att dra av sig tröjan och visa en massa nya tatueringar, och han blev varnad för tilltaget.

Efter att bilderna gått ut från firandet började spekulationerna om vad som låg bakom Zlatans massiva tatueringar. Dessutom drog han av sig tröjan när första halvlek var över. Fotbollskanalen.se kan avslöja att det inte är en reklamkupp, utan ett ställningstagande.

- Det är ett ideellt projekt, det är presskonferens söndag, säger en källa med insyn i det oerhört hemliga projektet där flera aktörer är inblandade.

Redan under fredagen hade Zlatan på sina sociala medier visat att han tatuerat in Abdullah på axeln. Under lördagens ligamatch var det ytterligare namn på kroppen: "Omar, Nadine, Mohamed", "Nour". Enligt uppgifter till Fotbollskanalen ska Zlatan ha tatuerat in hela 84 namn på kroppen.

Zlatan Ibrahimovic bekräftade nu på kvällen att det kommer en presskonferens imorgon där han förklarar mer sina tatueringar.

Publicerad 2015-02-14 kl 22:38

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER