Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

FRANKRIKE

Ben Arfa fortsätter karriären: ”Är redo att spela på Nordpolen”

Foto: AP

Hatem Ben Arfa i Newcastle.

Kontraktet med OGC Nice är brutet, men karriären är inte över. Ben Arfa kommer nu att kolla igenom alternativen för speltid under våren.

Såpan ”OGC Nice och Hatem Ben Arfa” ska nu definieras som officiellt slut. Han fick inget speltillstånd för våren då han redan spelat matcher för två andra klubbar under säsongen, vilket är max enligt FIFA:s regelverk. Ben Arfa tränade med OGC Nice i morse, innan han samlade till presskonferens för att berätta att kontraktet är uppsagt.

Ben Arfa, som kallade sig för ”chockad” över beslutet att definiera en U21-match för Newcastle som en tävlingsmatch, väljer dock inte att avsluta karriären, något som tidigare hade tagits upp av hans rådgivare. Detta enligt France Football.

- Det är över med OGC Nice, men kanske inte permanent, detta kan bara vara ett adjö (till klubben).

- Jag är deprimerad och väldigt ledsen, men detta kommer inte att stoppa min karriär. Jag är till och med redo att spela på Nordpolen.

Det är bara en typ av liga som Ben Arfa kan flytta till om han vill spela under våren, och det är att gå till en liga som spelar vår-höst snarare än höst-vår. Det har pratats om att MLS är ett av de starkaste alternativen för Ben Arfa.

Publicerad 2015-02-03 kl 16:30

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER