Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
FRANKRIKE

Beskedet: Zlatan kommer att återvända till PSG: "Det är inte farväl"

Foto: SCANPIX

Nästa

Avbryt
Försök igen

”Kom som en kung, lämnar som en legendar”, säger Zlatan. Nu meddelar han att han kommer att återvända till PSG.
- Det är inte farväl, utan på återseende, säger han till klubbens hemsida.

Zlatan släppte på fredagsmorgonen beskedet att han lämnar PSG, via sin app. Klubben bekräftade senare på sin hemsida att så blir fallet, men också att svensken kommer tillbaka till klubben - i någon form av tränarroll.

- Jag är väldigt stolt över de senaste fyra åren. Jag älskade varje dag jag spenderade här. Paris Saint-Germain har blivit en stjärnklubb i världen och jag spelade en nyckelroll i att ta det framåt. Det är nu rätt tid för mig att gå vidare på en annan bana. Jag skulle vilja tacka mina lagkamrater, staben och alla personer i klubben. Mitt hjärta är med fansen. De var otroliga från den första dagen jag kom hit. De är de fansen i Frankrike. Det är inte farväl utan bara PÅ ÅTERSEENDE. Jag kom som en kung, lämnar som en legend. Men jag kommer att komma tillbaka, säger Zlatan till PSG:s hemsida.

PSG:s president Nasser Al-Khelaifi uttalar sig mycket varmt om svensken, och välkomnar honom tillbaka när Zlatan bestämmer sig för att lägga skorna på hyllan.

- På bara fyra år har Zlatan på ett enormt sätt bidragit till klubbens historia och berömdhet och samtidigt höjt fransk fotboll över hela världen. Ibra är verkligen en fantastisk man på på och utanför planen. Med hans otroliga talang och karisma har han erövrat folks hjärtan i Paris och bortom. Alla de troféer han har vunnit med klubben, alla rekord han har slagit och hans otroliga mål kommer alltid att stanna i våra minnen, säger presidenten.

- Jag är extremt stolt över att ha välkomnat Zlatan till Paris och jag ser nu fram emot möjligheten att jobba med honom igen när han avslutar sin karriär. Han kommer alltid att vara hemma i Paris Saint-Germain.

Publicerad 2016-05-13 kl 11:05
Var tror du att Zlatan spelar nästa säsong?
  • LA Galaxy
  • Manchester United
  • Någon annanstans
  • Han lägger av
RÖSTA SE RESULTAT
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons