Blackstenius fyramålsskytt i galen cupkross - vann med 16-0

Division 1 Féminine

Kross vara bara förnamnet när Montpellier mötte lilla Domont i åttondelsfinal i franska cupen. 16-0 blev segersiffrorna efter bland annat fyra mål av Stina Blackstenius.

Det blev en ensidig historia när amatörlaget FC Domont tog emot Montpellier från högstaligan i Coupe de Frances åttondelsfinal. Gästerna körde över motståndet totalt och vann med hela 16-0.

Montpelliers svenska anfallare Stina Blackstenius stod för fyra av målen. Det första kom i den 53:e minuten från den tidigare Linköping-spelaren och betydde 11-0. Sedan fyllde Blackstenius på med 12-0 i 65:e, 14-0 i 78:e och 15-0 i 81:a minuten.

Montpellier gick enkelt vidare till kvartsfinal i Coupe de France med en 16-0-seger.

Publicerad 2017-02-19 kl 20:42