POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
FRANKRIKE

Burger King hånar fransk landslagsman

Det är inte enkelt att ha en aptit för feta matvaror och en svag ämnesomsättning, samtidigt som man försöker vara en professionell fotbollsspelare. Fråga bara André-Pierre Gignac.

I Frankrike sjunger man ”Un Big Mac pour Gignac” med samma självklarhet som svenskarnas ”Alla heter Glenn i Göteborg”. Det är inte bara rimmet som fungerar, utan även Gignacs kroppstorlek har gjort kopplingen naturlig.

Gignac växte upp som en tunnväxt pojke, men hans mamma, kallad för Rambo, lyckades få honom att drastiskt ändra matvanorna. 2011 tvingades Gignac till vad medierna kallade för en fettrehab, men som i praktiken var en vanlig kostrådsinstitution.

Burger King har nu släppt en kampanj kallad ”Un Whopper pour Gignac”, med textraden ”Vi har aldrig varit bra på att rimma. Vår grej är hamburgare”. Enligt La Provence ska Gignac inte längre uppskatta skämten om hans kroppsstorlek, och han är heller inte tillfreds med att företaget använt hans namn utan hans tillåtelse. Han ska därför kräva skadestånd från Burger King.

Den skottvilliga och kompakta Gignac, som fyllde 28 år i december och har gjort 17 landskamper för Frankrike, sägs vilja lämna Olympique de Marseille i sommar. Premier League sägs vara den troligaste destinationen. Han har den här säsongen gjort 14 mål på 30 ligamatcher.

Publicerad 2014-04-18 kl 13:04
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå