Caen snodde poäng av PSG i slutet

Frankrike

Paris SG hade 2-0 och såg ut att gå mot en säker seger, men tvingades avsluta med nio spelare på plan. Då gjorde Caen två snabba mål i slutet och snodde en poäng med sig på bortaplan.

Zlatan spelade från start när Paris SG tog emot Caen på hemmaplan. Redan efter en minut så gjorde den svenska anfallsstjärnan 1-0 då han stötte in bollen i mål med en karatespark. Ett akrobatiknummer av Ibra.

Direkt efter målet var Zlatan snabb att ta av sig sin tröja och visa sina nya tatueringar. En snackis på sociala medier som Fotbollskanalen kan avslöja är en del av ett ideellt projekt. Det gula kortet innebär att Zlatan är avstängd mot Monaco.

En kvart in i matchen tvingades Cabaye utgå på grund av skada. Han ersattes av Rabiot på mittfältet.

Efter 40 minuter så utökade Lavezzi till 2-0 efter ett skott från dålig vinkel. Men bollen letade sig in i bortre burgaveln då avslutet från argentinaren var magnifikt.

Inför den andra halvleken så tvingades Marquinhos  utgå med skada. David Luiz kom in i istället för mittbacken. Med tjugo minuter kvar så gjorde PSG sitt sista byte när man tog ut Matuidi. Men bara någon minut senare så skadade sig Sergie Aurier och senare även Lucas Moura. Skadorna gjorde att PSG fick avsluta matchen med två spelare färre än Caen.

Med ett numerärt överläge på planen lyckades Caen göra två mål i slutet, varav de sista på en vacker frispark. Slutresultatet blev 2-2 och PSG tappade därför viktiga poäng i toppen av Ligue 1.

Publicerad 2015-02-14 kl 18:20