Ligue 1

Jens Cajuste blev målskytt mot Stade Rennais.
Svensken tog chansen från straffpunkten i slutet av matchen.
Men trots det fick Stade Reims se sig besegrade med 3-2.

Jens Cajuste fick inleda på bänken när Stade Reims tog emot Stade Rennais i Ligue 1. Och det började inte bra för hans lagkamrater. Första halvtimmen blev mållös och det följdes sedan av dubbla mål innan paus för gästerna.

Efter knappa timmen spelad fick svensken komma in på plan. Det följdes sedan av ett tredje mål från Rennais.

Men sedan vaknade hemmalaget och bara minuter efter 3-0 kom Maxime Busi till en reducering. Knappt 20 minuter senare fick Reims chansen från straffpunkten och Moussa Doumbia klev fram men missade.

Fyra minuter senare fick laget en ny chans från elvameterspunkten. Efter straffmissen byttes skytten ut - till Cajuste. Den gången gav straffen utdelningen och 22-åringen satte därmed 3-2. Då hade klockan tickat över 80 minuter spelade och när slutsignalen ljöd kunde det konstateras att det inte blev mer än att snygga till siffrorna av Cajustes mål.

Stade de Rennais befinner sig på Champions League-plats, då laget med en match mindre spelad än Marseille har gått om dem till en andraplats. Stade Reims befinner sig på en 13:e plats i Ligue 1.

Publicerad 2022-04-09 kl 18:52