Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
FRANKRIKE

Cavani kan stanna i PSG – erbjuds nytt kontrakt

Foto: Scanpix

Trots rykten om en flytt till Premier League så jobbar PSG med att behålla Cavani.
För att övertyga honom ska han erbjudas en högre lön.

Le Parisien rapporterar att PSG kommer att erbjuda Edinson Cavani ett nytt kontrakt inom den kommande månaden. Motiveringen ska vara en stark säsong, men att Cavani inte har varit nöjd med sin situation i PSG lär också vara bidragande. Cavani vill spela centralt, och inte ute på en kant.

Den här säsongen har Cavani gjort 18 mål på 27 matcher, men de senaste månaderna har målproduktionen inte varit lika frekvent, delvis på grund av skador och en skilsmässa hemma i Uruguay.

Cavani har nu en månadslön på 4,2 miljoner, vilket är en lägre lön än vad än Thiago Silva och Zlatan Ibrahimović har. PSG börjar göra det till en tradition att skriva nya kontrakt med spelare som bara har varit ett år i klubben.

Det har tidigare hänt med bland annat Thiago Silva och Marco Verratti, detta för att uppmuntra dem att stanna kvar. Cavani har nämligen redan ett kontrakt som sträcker sig ända till 2018, så det här verkar endast handla om pengar.

PSG erbjöd även ett nytt kontrakt till Adrien Rabiot, som nobbade förslaget. Rabiot anser fortfarande att PSG:s intresse för Paul Pogba, tillsammans med de nuvarande uppsättningen av Matuidi, Cabaye, Verratti, och Motta, gör att han inte kommer att få tillräckligt mycket speltid under de kommande åren.

Rabiots kontrakt går ut nästa sommar, och det gör även kontrakten med Sirigu, Maxwell, Alex, och Jallet. De spelarna som har ett utgående kontrakt den här sommaren är Douchez, Ménez, och Camara.

Publicerad 2014-03-12 kl 11:33
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons