Ligue 1

Krisande Monaco hade inte mycket att sätta emot seriedominanten PSG.
Gästerna vann med 4-0 efter ett hattrick av Edinson Cavani.

Säsongen 2016/2017 snuvade Monaco PSG på ligatiteln. När lagen möttes under söndagskvällen var det dock tydligt att mycket hänt sedan dess.

Krisande Monaco hade inte mycket att sätta emot och föll med 4-0. Segern var PSG:s 13:e raka i ligan.

Det dröjde bara tre minuter innan PSG öppnade målskyttet. Neymar hittade Edinson Cavani med ett skott/en passning som uruguayanen styrde i mål. I den elfte minuten utökade gästerna när Neymar hittade fram med en fin passning till Moussa Diaby som i sin tur gav Cavani öppet mål till 2-0.

Firma Diaby/Cavani gjorde sedan 3-0 när den förstnämnde på nytt serverade Cavani med ett öppet mål. Neymar fastställde sedan slutresultatet 4-0 på straff.

Förlusten var Monacos tredje raka och den 16:e matchen i rad utan vinst. För Thierry Henry var det fjärde förlusten på sex matcher på det nya uppdraget.