Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
FRANKRIKE

Cavani: "Zlatan är inte rädd för någon"

Foto: AP

Zlatan Ibrahimovic och Edinson Cavani

Edinson Cavani berättar i en stor intervju om flytten till Ligue 1, och mycket kretsar som vanligt om hans svenske lagkamrat.

– Han har bara en besatthet, att vinna med spelarna runt omkring honom, säger Cavani till Le Figaro.

Inför säsongen handlade mycket av diskussionerna kring PSG om nyförvärvet Edinson Cavani och stjärnan Zlatan Ibrahimovic skulle hitta varandra. Efter höstsäsongen har Zlatan gjort 23 mål på 24 matcher samtidigt som Cavani stått för 18 mål på 23 matcher.

– Jag känner mig bra bredvid Zlatan. Han är en spelare av högsta klass. Han är inte rädd för någon, oavsätt prislapp, säger Cavani till Le Figaro.

Enligt anfallaren har Ligue 1 en oerhörd potential, och jämför den med en annan europeisk toppliga.

– Det är en mycket bra liga. Den har mycket fysiskt spel och den utvecklas. Om ett tag kan den till och med bli lika stor som Premier League, säger Cavani till Le Figaro.

I en annan del av intervjun kommer Cavani även in på Zlatans omdebatterade humör. Men försäkrar att svensken trots det är viktig för laget.

– Han skrämmer många motståndare med sin spelstil eftersom han kan göra mål när som helst. Han har alla egenskaper som krävs av en målskytt. Han kan tyckas vara otrevlig och oförskämd, men han är en mycket viktig aktör i gruppen, säger han.

Publicerad 2014-01-05 kl 16:42
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons