POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
FRANKRIKE

Dani Alves har bjudit Zlatan till Brasilien - hoppas få en middag

BARCELONA. Dani Alvés ryktas vara på väg till PSG.
Nu uttrycker han sin beundran för Zlatan Ibrahimovic.
- Han är en märklig typ men jag har en speciell beundran för honom, sa Alves under en presskonferens på måndagen.

I en intervju publicerad tidigare i veckan i det franska magasinet Surface sade Dani Alvés att han ser PSG som ett alternativ för framtiden.

-  PSG är ett fantastiskt lag. Jag älskar att spela för stora klubbar, det har alltid varit min dröm. Jag vill spela där jag har möjligheten att få utmaningar och utvecklas. Om jag inte stannar i Barcelona så är PSG definitivt ett alternativ för mig. 

Under måndagens presskonferens med det brasilianska landslaget vägrade Barcelona-spelaren prata om ämnet. Men Alvés som tidigare varit med i en videokampanj för att få Zlatan till VM uttryckte dock sin beundran för svensken.

-  Ibrahimovic är en märklig typ, men jag skulle tycka om att dela saker med honom, jag har en speciell beundran för honom. Jag har bjudit in honom till VM för att njuta av det. Om han bjuder in mig till lunch, middag eller att resa med honom så skulle jag acceptera. Men allt jag gjorde var att bjuda in honom till Brasilien för VM, säger Dani Alvés under presskonferensen enligt Marca.

Publicerad 2014-06-10 kl 14:26
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå