Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
FRANKRIKE

Därför vill stortalangen lämna PSG: "Han har höga ambitioner"

Den eftertraktade stortalangen Rabiot vill vara ordinarie nästa säsong, vilket han inte kommer att vara i PSG. Hans kommande mål är att vara med i EM 2016, som arrangeras av Frankrike, och letar därför efter en väg ut. 

19-åringen Adrien Rabiot har konsekvent vägrat att förlänga kontraktet med Paris SG, som går ut nästa sommar. Han menade att det inte alls handlade om pengar, utan om garantier om speltid. Även modern och agenten Véronique Rabiot är inne på samma spår i Le Parisien.

- Adrien har inte råd att vara en säsong till på bänken, det skulle vara negativt för resten av hans karriär. Han har höga ambitioner. Hans mål är att integreras i franska landslaget och delta i EM 2016. Om han är kvar i PSG så ser det mycket svårt ut.

En av de avgörande faktorerna för Rabiots beslut var värvningen av Cabaye, som innebär att Rabiot har fyra mittfältare framför sig i rangordningen. Det har ryktats om att klubbar som Juventus och Roma är intresserade, men att någon av dem redan skulle ha en överenskommelse med Rabiot är fel.

- Om klubben vill sälja honom i sommar så kommer vi lyssna på erbjudandena som kommer in. Om inte, så respekterar vi reglerna och kommer inte att prata med någon klubb. 

Publicerad 2014-07-08 kl 09:48
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons