Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
FRANKRIKE

David Beckham nära PSG - presskonferens 17.00

Foto: AP

David Beckham

Den engelske ikonen David Beckham ser ut att bli lagkamrat med Zlatan. Mittfältaren ska ha åkt till Paris för att skriva på kontrakt med PSG.

Det har ryktats om många klubbar sedan David Beckham meddelade att han inte kommer fortsätta i LA Galaxy. Nu ser det alltså ut att bli Paris Saint-Germain för engelsmannen.

Enligt BBC Sport är Beckham på väg till Paris för att genomgå en läkarundersökning och sedan skriva kontrakt med klubben.

37-åringen har under de senaste dagarna hållit igång genom att träna med Arsenal. Allt för att komma i så bra skick som möjligt till sin nya klubb. Det var dock aldrig tal om en övergång till Arsenal, vilket Wenger var mycket tydlig med från början.

– Han ringde upp mig. Men det är bara för att få träning, det finns inga spekulationer om att han skulle skriva på för oss, sade Arsenalmanagern Arsène Wenger.

Beckham var även han tydlig med att han ville fortsätta på en hög nivå, att det skulle passa för familjen och det skulle även vara en klubb som kunde betala hans lön. Med det sagt fanns det inte många klubbar kvar och PSG är en av dem. Andra klubbar som det ryktades var till exempel Milan, Monaco och QPR.

PSG har utlyst en presskonferens klockan 17.00 då man av allt att döma kommer att presentera david beckham. Presskonferensen kan du se här på fotbollskanalen.se.

Publicerad 2013-01-31 kl 12:17
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons