Delad poäng i svenskmötet

Frankrike

Ola Toivonens Rennes och Isaac Kiese Thelin delade på poängen i mötet lagen emellan under lördagskvällen. Båda svenskarna lämnade planen mållösa i 1-1-matchen.

Isaac Kiese Thelin väntar fortfarande på sitt första mål i Bordeaux. Anfallaren som flyttade från Malmö startade för femte raka matchen när hans nya lag gästade Rennes - där Ola Toivonen fanns med från start.

Ingen av svenskarna lyckades dock hitta rätt i matchen. Rennes tog ledningen i den 11:e minuten genom Paul-Georges Ntep, efter att Kiese Thelin drällt med bollen, och såg med det länge ut att bli matchvinnare. Men Wahbi Khazri fick i den 77:e minuten chansen att kvittera från straffpunkten och förvaltade säkert till 1-1 - som blev slutresultat i matchen.

Publicerad 2015-02-21 kl 23:48