Di Maria matchhjälte för PSG i klassikermöte

Ligue 1

Det blev en ny seger för PSG i ligan.
Den här gången besegerade klubben Olympique Marseille och det var Angel Di Maria som var det stora utropstecknet i 3-1-vinsten.

PSG har repat sig efter Champions League-uttåget mot Manchester Uniter. Klubben slog Dijon i måndags med 4-1 och nu tog klubben en ny skalp i klassikermötet med Olympique Marseille.

Kylian Mbappé sköt PSG upp i ledning precis före paus. Marseille utjämnade dock kort efter halvtidsvilan genom Valerie Germain. Då presenterade sig PSG:s Angel Di Maria på allvar i matchen. Först gjorde argentinaren 2-1 i den 55:e minuten och 10 minuter senare satte han dit 3-1 med ett läckert frisparksmål.

Frisparken som Di Maria skruvade in föregicks av att Marseille-målvakten Steve Mandanda fått rött kort efter en handssitution.

Di Marias 3-1-mål blev matchens sista och PSG är alltjämt i överlägsen serieledning i Ligue 1.