Drömcomeback för Jakobsson - målskytt minuter efter inhopp

Division 1 Féminine

Efter över åtta månaders skadefrånvaro var Sofia Jakobsson tillbaka på planen.
Och bara minuter efter sitt inhopp hittade Montpellier-anfallaren målet - och stod dessutom för tre assist.

Det var på en träning i slutet på januari i år som Sofia Jakobsson slet av korsbandet. Anfallaren missade därmed EM i somras och har fått genomgå en lång rehabilitering.

Under söndagen, över åtta månader efter skadan, var Jakobsson tillbaka på planen. Anfallaren hoppade in i halvtid i Montpelliers bortamöte med Rodez, vid ställningen 1-0 till gästerna.

Och det blev en drömcomeback för Jakobsson. Efter bara fyra minuter på planen hittade 27-åringen målet och satte 2-0 för Montpellier. Ytterligare två minuter senare spelade Jakobsson fram sin svenska lagkamrat Stina Blackstenius till 3-0.

Jakobsson passade fram till ytterligare två mål i matchen som Montpellier vann med 6-0. En oerhört lyckad comeback för anfallaren efter skadan.

Publicerad 2017-10-08 kl 17:15