Durmaz hjälte för Toulouse med dubbla straffmål

Ligue 1

Jimmy Durmaz blev hjälte för Toulouse mot Rennes.
Med två mål från straffpunkten låg landslagsmittfältaren bakom segern.

För två veckor sedan blev Jimmy Durmaz hjälte för Toulouse när han från straffpunkten satte enda målet i segern mot Montpellier.

Under lördagskvällen fick svensken på nytt spela en hjälteroll mot Rennes, och det var från straffpunkten även den här gången.

Durmaz utjämnade Rennes ledning i den 34:e minuten. Målvakten gick åt fel hål och svensken placerade in bollen till vänster i målet.

I den 71:a minuten, vid ställningen 2-2, fick Toulouse på nytt en straff. Durmaz fick förtroendet igen, och tog det. På nytt placerade mittfältaren in bollen till vänster i målet och satte avgörande 3-2.

Durmaz byttes sedan ut i den 85:e minuten. Lagkamraten Ola Toivonen startade även han matchen och byttes ut i den 69:e minuten. Nu väntar VM-kval med Sverige med bortamöten med Bulgarien och Liechtenstein för Toulouse-duon.