Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

FRANKRIKE

Galna ryktet: Zlatan och Cristiano tillsammans i PSG

Nästa

Avbryt
Försök igen

Paris SG har sin storstjärna i Zlatan Ibrahimovic. Om man får tro Le Parisien kan svensken också spela tillsammans med en annan storstjärna efter PSG:s förväntade jättesatsning i sommar.

Tidningen synar på söndagen bland annat Zlatans framtid och menar att alla dörrar är öppna – även att PSG kan behålla svensken och adderar Cristiano Ronaldo eller Neymar. Le Parisien påpekar också att tränare Lauren Blanc är förtjust i Karim Benzema.

Tidningen garderar sig med att om PSG inte förnyar kontraktet med Zlatan så kan storklubben antingen värva någon av de redan nämnda superstjärnorna eller en spetsanfallare i världsklass, och slänger fram namnen Sergio Agüero eller Robert Lewandowski. 

Till ekvationen lägger man att Edinson Cavanis tid i PSG, oavsett scenario, går mot sitt slut.

Le Parisien vidhåller också sina tidigare uppgifter om nästan en fördubbling av lönen för Zlatan sedan årsskiftet, trots att svenskens agent Mino Raiola försökte vifta bort uppgifterna, och att den löneökningen kan tolkas antingen som en avskedsgåva eller som ett sätt att inbjuda till en förlängning. Samtal med PSG:s president Nasser Al-Khelaïfi om Zlatans framtid väntar längre fram, så mycket är i alla fall Le Parisien och Raiola överens om.

I veckan uppgav L’Equipe att PSG:s resultat i vår kommer att vara så pass bra att klubben räknar med en budget på 520 miljoner euro nästa säsong, och att en storsatsning i sommarfönstret är att vänta.

Vidare skriver L’Equipe också att tränare Laurent Blancs nya kontrakt kan bli klart redan nästa vecka.

Se alla Zlatans ligamål den här säsongen i spelaren ovan.

Omröstning
Skulle du vilja se Zlatan och Ronaldo tillsammans i PSG?
  • Ja - det hade varit fantastiskt att se de två skapa fotbollskonst ihop.
  • Nej - de hade aldrig lyckats dela på utrymmet i ett och samma lag.
RÖSTA SE RESULTAT
Publicerad 2016-01-31 kl 09:18

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER