Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
FRANKRIKE

Hamrén försvarar Zlatan: "Drabbades av stor orättvisa"

Nästa

Avbryt
Försök igen

Nu rider Erik Hamrén ut till sin lagkaptens försvar. Förbundskaptenen anser att Zlatan Ibrahimovic blivit orättvist behandlad.
- Det finns inga proportioner, säger Hamrén till P1 Morgon.

På fredag tar förbundskapten Erik Hamrén ut EM-kvaltruppen till matchen mot Moldavien den 27 mars. Att Zlatan Ibrahimovic är med där är inte direkt en vågad gissning.

Och efter de senaste dagarnas skriverier om Zlatans attack mot främst domarna i Frankrike och hans följande ursäkter uttalade sig Erik Hamrén om händelserna på onsdagsmorgonen. Och förbundskaptenen försvarar sin lagkapten.

- Jag tycker att det inte finns några proportioner på saker och ting, säger Hamren i P1 Morgon och fortsätter:

- Hade han sagt de där sakerna på en presskonferens, suttit där lugnt och fint och vetat att tv och mikrofoner fanns på plats, då hade jag kunnat förstå att folk reagerar. Jag har inte pratat med honom efteråt men han säger det där utan att veta om att någon filmar det.

- Han drabbades av ganska stor orättvisa när han blev utvisad mot Chelsea, helt felaktigt. Då gick han av lugnt. Vi människor behöver få pysa ut lite när vi känner oss orättvist behandlade, fortsätter förbundskaptenen.

Jimmy Durmaz har tidigare försvarat kompisen Zlatan och enligt Erik Hamrén kommer det inte att finnas några synpunkter på PSG-stjärnans agerande i omklädningsrummet.

- De är också tävlingsmänniskor. Man måste se till sammanhanget. Det här var direkt efter en match. Skulle vi ha en mikrofon i omklädningsrummet i landslaget skulle det komma fram många grejer som skulle kännas dumma.

Publicerad 2015-03-18 kl 10:42
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons