POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
LIGUE 1
4v

Icardi känner ingen bitterhet över slutet i Inter: "Har många vänner kvar i Milano"

Foto: Bildbyrån.

Mauro Icardi blev utlånad till PSG efter en turbulent tid i Inter.
Anfallaren berättar nu att han inte tycker något illa om Milano-klubben. 
- Jag har fortfarande många vänner kvar i Milano, säger han till italienska tidningen Gazzetta dello Sport enligt Football-Italia. 

Mauro Icardi, 26, hade i fjol en strulig säsong i Inter. Anfallaren var till en början lagkapten och spelade under hösten, men var under stora delar av vårsäsongen utanför lagets matchtrupp efter att han blev av med bindeln och efter en konflikt med klubbens ledning - trots att det till en början kommunicerades att han var skadad.

I somras lämnade han klubben på lån över den här säsongen till Paris Saint-Germain, men med en option om köp inskriven i avtalet mellan klubbarna. Icardi har, till viss del beroende av skadeproblem, under inledningen av säsongen fått varierat med speltid och är hittills noterad för två mål på fyra matcher. 

- Jag har det bra nu. Jag kommer igång igen, även om jag måste fortsätta att jobba eftersom att jag hade en komplicerad sommar och inte var hundra procent när jag kom till Paris, säger han till italienska tidningen Gazzetta dello Sport enligt Football-Italia. 

Icardi vill inte spekulera i var han kommer att spela nästa säsong, men är tydlig med att han önskar all lycka till Inter framöver. 

- Jag är i PSG den här säsongen och mitt mål är att göra mitt bästa för klubben. Sedan får vi i slutet av säsongen se vad som händer. Det är för tidigt att säga något om det, säger han och fortsätter:

- Jag kan bara önska det bästa för Inter i alla turneringar. Jag har fortfarande många vänner kvar i Milano. Med Conte kan det bli ett bra år med Scudetton. 

Publicerad 2019-10-16 kl 18:02
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå