Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
FRANKRIKE

Ince krävde samma lön som James Rodríguez

Foto: Scanpix

Det brukar sägas att unga engelsmän kräver för höga löner. Tom Ince och hans familj gjorde ingen insats för att ändra på det ryktet, utan hans far krävde att AS Monaco skulle betala honom lika mycket som de hade betalat James Rodríguez, då de spelarna var lika bra.

I somras försökte AS Monaco hämta engelsmannen Tom Ince. Yttern kostade knappt 20 miljoner kronor att lösa från Blackpool, men det var inte övergångssumman allt föll på, utan lönen.

Tom Inces far, den forne landslagsspelaren Paul Ince, försökte enligt The Times övertyga AS Monaco om att Tom var lika bra som James Rodríguez, och därmed ansåg Paul att Tom skulle få en lika hög lön som Rodríguez hade haft. Rodríguez lön i AS Monaco var på drygt 40 miljoner kronor om året, och då i princip skattefritt då utländska personer i Monaco inte behöver betala skatt.

Det fick AS Monaco att backa undan från en affär.

Till detta så nobbade Tom Ince även ett kontrakt hos Inter, och signerade istället ett tvåårsavtal med Hull City, där han har lånats ut till Nottingham Forest och Derby County. Samtidigt skrev James Rodríguez på för Real Madrid för 750 miljoner kronor, där han också höll en startplats fram till sin fotskada.

Publicerad 2015-03-23 kl 15:57
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons