Ligue 1

Reims slog Troyes med 4-0.
Då blev svenske Jens Cajuste målskytt.

På söndagen ställdes Stade Reims mot Troyes AC i Ligue 1. Då var det aldrig något snack om saken.

Reims gjorde matchens första mål efter bara tio minuter genom Marshall Muntetsi. Även Myziane Maolida hann göra ett mål och hemmalaget hade 2-0 i halvtid.

I den andra halvleken gjorde Folarin Balogun 3-0 innan den svenske landslagsspelaren Jens Cajuste byttes in i matchminut 64. Han ersatte Muntetsi som byttes ut skadad. Knappt 20 minuter senare var Cajuste framme och fastställde slutresultatet, 4-0.

Jens Cajuste värvades från Midtjylland till Reims i januari 2022. Den här säsongen har det blivit ett mål och en assist på 16 matcher.

Publicerad 2023-02-12 kl 20:11