Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
FRANKRIKE

"Kan se Zlatan välja City, Chelsea eller Bayern Munchen"

Foto: Scanpix

Zlatan Ibrahimovic.

Zlatan Ibrahimovic har kontrakt med PSG över sommaren 2016. Efter det tror den tidigare Liverpool-stjärnan Stan Collymoore att Zlatan kan gå till en storklubb.
– Om han vill vara relevant kan jag se honom välja Bayern München, Chelsea eller Manchester City.

Den gamla Liverpool-spelaren Stan Collymoore jobbar idag som expert i engelsk radio och tv. Enligt honom kan Zlatan Ibrahimovic gå till en sista storklubb efter att hans kontrakt med PSG gått ut.

Zlatans kontrakt sträcker sig över sommaren 2016 och den svenska stjärnan kommer då vara 34 år gammal. Men detta skulle inte förhindra en sista flytt till en storklubb innan karriären lider mot sitt slut.

– PSG:s inhemska liga ger inte den intensitet som behövs för att göra upp i slutet av Champions League. Det skulle vara motivationen för Zlatan att göra en sista, stor, flytt. Om han vill vara relevant kan jag se honom välja Bayern München, Chelsea eller Manchester City. Jag hade älskat att se honom i England och Chelsea, säger Collymoore i en intervju med Bleacher Report.

Han menar också att PSG.s prestation i Champions League kommer vara avgörande om Zlatan vill stanna eller inte.

– Beroende på huruvida PSG når final i Champions League så tror jag att han nog vill hoppa skepp och avsluta sin karriär i England. Kan han kanske lösa sina meningsskiljaktigheter med José Mourinho och anlända hos Chelsea?.

Paris SG möter Ajax ikväll hemma, men man är redan klara för åttondelsfinal.

Publicerad 2014-11-25 kl 10:40
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons