Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Kovändningen: Neymar förlänger kontraktet till 2027 - funderar nu på att lämna

Ligue 1

Neymars kontrakt med Paris Saint-Germain förlängs till 2027 från och med 1 juli.
Trots det funderar nu brassen på att lämna klubben.
Det uppger franska RMC Sport.

4:17
Nästa

Avbryt
Försök igen

Neymars vara eller icke vara i Paris Saint-Germain har länge varit en fråga som avhandlats i internationella medier. Efter många spekulationer troddes det vara klart att brassen stannar när L'Equipe i veckan skrev att brassens avtal kommer att förlängas till och med 2027, istället för 2025, från och med den 1 juli i år då en option i avtalet aktiveras.

Men knappt en vecka senare rapporterar nu ansedda RMC Sport att Neymar funderar över sin framtid i den franska huvudstaden och kan komma att lämna klubben, trots kontraktsförlängningen.

Anledningen till denna kovändning sägs enligt RMC Sport vara PSG-presidenten Nasser Al-Khelaïfis kommenter till Le Parisien tidigare i veckan.

ANNONS

- En eventuell flytt för Neymar i sommar? Det jag kan säga är att vi förväntar oss att alla spelare gör bättre ifrån sig än förra säsongen. Mycket mer, de måste vara 100 procent hela tiden. Vi var inte tillräckligt bra i år. Målet för nästa säsong är tydligt: Arbeta 200 procent varje dag, ge allt för tröjan och få med oss resultaten. Vi måste bli ödmjuka igen.

Kommentarerna fick Neymar att känna sig utpekad enligt RMC Sport och därför är han nu öppen för en övergång ifrån den regerande franska mästaren. Tidigare har Juventus uppgetts ha intresse att knyta till sig 30-åringen, men det återstår att se huruvida de kan matcha både PSG och Neymars ekonomiska krav. 

Neymar noterades för 13 mål och åtta assist på 28 framträdanden i Ligue 1 den här säsongen.

Publicerad 2022-06-26 kl 15:32

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto