Krafth ovan målskytt när Amiens föll i Ligue 1

Ligue 1

Emil Krafth blev i kväll målskytt i Ligue 1.
Då föll hans Amiens med 3-1 mot Strasbourg.

Den svenske landslagsbacken Emil Krafth blev tidigare i sommar utlånad från Bologna till Amiens för spel i Ligue 1 i Frankrike. Efter fyra framträdanden och tre raka matcher från start, så fick han även i kväll starta ihop med tidigare Östersund-anfallaren Saman Ghoddos för laget i mötet med Strasbourg i ligan.

Det såg till en början ut att bli en lyckad kväll för högerbacken. Krafth höll sig i den 47:e minuten framme i straffområdet och kunde efter lite tumult placera in 1-0 i mål. Det stod sig dock inte längre än tre minuter in i andra halvlek.

Amiens föll i slutändan ihop och förlorade med 3-1. Det var lagets andra raka förlust i ligan och fjärde totalt den här säsongen. Amiens är placerat på 18:e-plats i Ligue 1.

Krafth spelade i likhet med Ghoddos hela matchen. Nu är Krafth noterad för ett mål och en assist i ligan, medan Ghoddos är noterad för två mål.