Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

FRANKRIKE

Krisen i PSG:s omklädningsrum i halvtid – presidenten på besök

Foto: Scanpix

Zlatan Ibrahimovic och Nasser Al-Khelaifi.

Krisen i PSG hade kunnat förvärras vid en förlust mot Lyon. Därför använde de sig av alla möjliga verktyg för att jobba upp spelarnas motivation i halvtid, bland annat genom att klubbpresidenten var på besök för att säga några ord.

Underläge 1-0, där en förlust hade gjort att PSG låg fem poäng ifrån Lyon i Ligue 1-tabellen. PSG hade en jobbig kvarts vila, och franska medier rapporterade att ledarna i PSG gjorde allt för att vända det negativa i halvtid.

Enligt Canal+ ska huvudtränaren Laurent Blanc ha skrikit på spelarna, samtidigt som PSG-presidenten Nasser Al-Khelaïfi gjorde ett oortodoxt besök redan i halvtidsvilan. Vad Al-Khelaïfi sa har ingen fått fram. Enligt David Luiz var det bara för att berätta att PSG hade gjort en bra första halvlek.

Efter matchen ville Blanc inte kommentera situationen i halvtidsvilan, utan Le Figaro var han fokuserad på det som hände på planen och relativt nöjd med resultatet 1-1. 
- Vi kunde ha vunnit och vi kunde ha förlorat.

- Lyon borde vara nöjda med det här resultatet. Vi är nöjda med poängen som vi tog, i vetskap om att vi skulle kunna ha haft två till.

Publicerad 2015-02-09 kl 17:30

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER