POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
FRANKRIKE

Kulthjälten öppnar för förlängning efter starka insatsen mot Chelsea

Foto: SCANPIX

Den franska tidningen L'Équipe gav en åtta i betyg till Lavezzi för gårdagens insats mot Chelsea. Lavezzi var också den enda spelaren som fick ett högre betyg än PSG:s tidigare hånade högerback Jallet.

I gårdagens kvartsfinal i Champions League mellan Paris SG och Chelsea fanns det en anomali: Christophe Jallet. Den skalliga tjuren på högerbacksplatsen var på pappret den klart sämsta spelaren av de 22 som startade, men han lyckades ändå hålla borta det stora hotet Eden Hazard från PSG:s mål.

På grund av en tidigare skada var det PSG-supportern Jallets blott femte match under de senaste fyra månaderna, men oavsett skadan så har det ändå ryktats om att PSG ska göra sig av med honom i sommar. Holländaren van der Wiel är ordinarie, och det sägs också att PSG letar efter något ännu bättre på den positionen.

Prestationen mot Chelsea lär dock innebära att Jallet får fler chanser under våren, och förra veckan på en presskonferens öppnade han upp för att stanna i klubben, och kanske även förlänga kontraktet som går ut nästa år.
- En förlängning? Kanske i slutet av säsongen. Det här är min dröm, jag är en del av en av de största klubbarna i Europa och jag hoppas att det kommer fortsätta såhär så länge som möjligt.
- Vi får se i slutet på säsongen. Pengar? Om vi tänker så, så ska jag spela i Qatar eller Kina. Jag vill vinna titlar, jag gör aldrig valet att ta pengarna.

Det är bara Jallet och Camara som är kvar från tiden innan Qatar-pengarna. Det återstår nu att se om någon av dem är kvar när nästa säsong sätter igång, eller om klubben i sommar skär bort de sista anti-bling-spelarna.

Publicerad 2014-04-03 kl 12:41
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå