Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
FRANKRIKE

Laurent Blanc i farozonen för att sparkas – PSG kräver trippel

Foto: Scanpix

PSG:s Champions League-spel är över, men nu ska det bestämmas om Blanc får stanna efter att säsongen är slut. Det kan krävas en cup- och ligatitel till för att övertyga ledningen.

L'Équipe tar idag upp situationen kring Laurent Blanc, PSG-tränaren vars lag igår blev utslaget ur Champions League av Barcelona med sammanlagt 5-1. Han har ett år kvar på kontraktet, men PSG kollar runt på tränarmarknaden.

De vill ha Simeone eller Wenger, men inser det svåra i att få till en lösning med någon av dem. Därför funderar de på andra namn, som Antonio Conte, Rafa Benítez, eller till och med Leonardo. Conte ska vara högst upp på listan.

Om Laurent Blanc vinner trippeln och PSG känner att han kan utveckla sin ledarstil, då kan Blanc bli kvar. De vill både att han ska bli bättre på att hantera stjärnorna och lyckas bättre i stormatcherna. 

PSG har redan vunnit ligacuptiteln, och är i final i den vanliga cupen. Om PSG däremot inte vinner ligatiteln så menar L'Équipe att det är en väldigt liten sannolikhet att Blanc får behålla sitt jobb.

Det som har räddat honom från att få sparken är PSG:s fina resultat under våren. 

Publicerad 2015-04-22 kl 17:39
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons