Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Foto: Bildbyrån

Kheira Hamraoui och Eric Abidal.

Le Monde: Eric Abidal kallad till förhör - relationen till Kheira Hamraoui ska utredas

1v

Fransk polis har hittat en koppling mellan Kheira Hamraoui och Eric Abidal.
Efter att Hamraoui misshandlats av maskerade män ska den tidigare Barcelona-spelaren nu förhöras, det rapporterar Le Monde. 

Det var den 4 november när PSG-spelarna Aminata Diallo och Kheira Hamraoui var på vägen hem från en lagmiddag som bilen stoppades av två maskerade män. Männen drog sedan ut Hamraoui ur bilen och utdelade slag med ett järnrör mot hennes ben, varpå Hamraoui tvingades uppsöka sjukhus för sina skador.

Förra veckan meddelade PSG att Aminata Diallo hade gripits av polis, misstänkt för att ligga bakom misshandeln. Efter förhör släpptes dock Diallo på fri fot. Även PSG-spelaren Sakina Karchaoui har förhörts gällande händelsen och dessutom ska en man ha gripits.

Enligt ansedda L'Equipe utreder fransk polis om en hämndaktion från ett av Hamraouis ex kan vara orsaken till attacken. Enligt rapporterna har fyra PSG-spelare, varav Diallo är en av dem, fått anonyma telefonsamtal från en man som påstår sig vara ett ex till Hamraoui. Mannen har under samtalen hävdat att han är ute efter hämnd på Hamraoui för att hon "förstört hans liv".

ANNONS

Mannen i fråga, som nu sitter häktad i Lyon, har förhörts av polis. Han hävdar att han har en nära relation till Diallo och att han hade ett treårigt förhållande med Hamraoui under dennes tid i FC Barcelona, enligt L'Equipe.

Nu kommer nya uppgifter i fransk media som menar att den tidigare Barcelona-spelaren - och sportchefen - Eric Abidal ska förhöras av polis inom kort. Det är Le Monde som skriver att ett telefonchip tillhörande Kheira Hamraoui ska ha stått skrivet i Abidals namn, vilket bekräftar en relation mellan de båda. 

Le Monde skriver vidare att flera PSG-spelare vittnat om att Hamraoui ringt till Abidal dagen efter attacken. Enligt tidningen vill polisen kartlägga Eric Abidal och Kheira Hamraouis relation till varandra, för att kunna utreda ett scenario om hämnd kopplat till relationen. 

ANNONS

Enligt Le Monde arbetar fransk polis nu enligt hypotesen att attacken är en hämndaktion, snarare än att sportslig rivalitet ligger bakom det inträffade. Tidningen skriver även att det inte är uteslutet att Abidals fru, Hayet Abidal, kan kallas till förhör inom kort.

Publicerad 2021-11-15 kl 18:03
Sponsrat innehåll

Streama all sport från Telia, C More och Viaplay för 599kr

Sportpaketet består av Telia Play Sport, C More Premium, Viaplay med V Premium och V Sport Golf

Streama nu

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto