Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
FRANKRIKE

Leonardo vädjar till Ancelotti: "Stanna i PSG - utmaningen är unik"

Foto: Scanpix

Nästa

Avbryt
Försök igen

Carlo Ancelotti har fått ett kontraktsförslag från Real Madrid.

Leonardo uppmanar honom att tacka nej.

- Utmaningen med PSG är unik, säger sportchefen.

Den italienske managern pekas ju ut som förstavalet att ersätta José Mourinho om, eller kanske snarare när, denne lämnar Santiago Bernabéu-stadion. Sättet som Paris Saint-Germains sportchef Leonardo uttrycker sig på i en intervju med Le Parisien på söndagen pekar också på att Real redan kontaktat Ancelotti.

- Jag vet ärligt talat inte vad som händer kring hans framtid. Läget är detsamma som när en spelare får ett avtalsförslag på bordet. Carlo ska ge oss information kring hur han resonerar, men ärligt talat har jag inte mer inblick än så, säger Leonardo.

Han fortsätter:

- Vi vill göra den här klubben till något stort, något fantastiskt. Vi vill vara konkurrenskraftiga i Champions League de kommande tio åren. Om Barcelona eller Real Madrid ville värva mig i dag hade jag tackat nej till båda två. Det finns en unik utmaning i PSG som man inte kan få någon annanstans.

Leonardo erkänner också rakt ut att PSG behöver Carlo Ancelotti. Ingen annan skulle kunna göra ett lika bra jobb som det han redan inlett.

- Carlo har satt sin prägel hos oss. Han har sått frön som nu ska skördas. Det vore allra bäst för klubben om han stannade, annars hade vi fått börja om med någon annan.

- Vi utsätts alla för frestelser, men även om PSG inte är en av världens största klubbar är det ditåt vi siktar, säger Leonardo.

Publicerad 2013-05-19 kl 12:41
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons