Lucas axlade "Zlatans roll" när PSG vann

Frankrike

Zlatan Ibrahimovic, 33, är skadad. Då får Lucas, 22, ta hand om straffarna.
Mot Bordeaux satte han två straffar. PSG vann matchen med 3-0.

PSG togemot Bordeaux i den elfte omgången i Ligue 1 och vann med 3-0. Och det var ett PSG utan storstjärnorna Zlatan Ibrahimovic och Edinson Cavani. Då valde Laurent Blanc att starta med stortalangen Jean-Christophe Bahebeck.

I den 28:e minuten fick ytterbacken Gregory van der Wiel rött kort efter en tuff tackling. Tufft för Luarent Blanc & Co.

Och bara minuter senare kom nästa röda kort. Då var det Bordeauxs André Biyogo Poko som fick det.

- Det känns som en kompensation, sa experten Martin Åslund i TV12.

På tilläggstid på första halvlek tog PSG ledningen. Det var Marco Verratti som fixade straff. Lucas klev fram och satte säkert 1-0.

I inledningen av den andra halvlek fick PSG en ny straff. Lucas var säker även den gången och gav PSG en 2-0-ledning.

Ezequiel Lavezzi är tillbaka från skada och hoppade in i den 64:e minuten. När det återstod nio minuter av matchen hittade argentinaren nätet och fastställde slutresultatet 3-0.

Så startade lagen:

PSG: Sirigu - Van der Wiel, Thiago Silva, David Luiz, Maxwell - Verratti, Thiago Motta, Matuidi - Pastore - Lucas, Bahebeck.

Bordeaux: Carrasso - Faubert, Pallois, Yambere, Poundje - Plasil, Sertic - Poko , Khazri, Toure - Rolan.

Publicerad 2014-10-25 kl 18:52