Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
FRANKRIKE

Marseille bekräftar: Ny tränare snart klar

Foto: AP

Marseilles president Vincent Labrune

I över tre månaders tid har Olympique de Marseille letat efter en ny huvudtränare. De själva bekräftar nu att den nya tränaren ska presenteras någon gång under de kommande veckorna.

Olympique de Marseilles president Vincent Labrune pratade med journalisterna innan fredagens sydderby mot OGC Nice (förlust 0-1), och bekräftade då att klubben ska ha gjort klart med en ny tränare innan månaden är slut. Det som återstod var att lösa det ekonomiska.

Labrune vägrade att säga vem tränaren var, men dementerade att det skulle vara Michael Laudrup, och igår sa Lucien Favres agent att hans klient skulle skriva på ett nytt avtal med Gladbach, vilket gör att Favres namn stryks från listan med potentiella kandidater. Det enda som Labrune kunde avslöja var att det var en utländsk tränare som pratar franska.

Det har funnits över 25 kandidater enligt Labrune, och de mest ryktade namnen just nu är Mircea Lucescu och Roberto di Matteo, men även Carlos Bianchi, Boudewijn Zenden, André Villas-Boas, och Vahid Halilhodžić nämns. Labrune har tidigare sagt att det kan komma att bli ett överraskande namn.

Publicerad 2014-03-10 kl 11:25
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons