Marseille stoppade PSG:s fest

Frankrike

PSG hade chansen att bli mästare i kavaj om Marseille förlorat mot Toulouse. Marseille hade dock andra planer.

Merseille ser till att hålla liv i Ligue 1. Laget tog en välbehövlig vinst mot Toulouse och har fortfarande chansen att gå om Paris Saint-Germain, men i matchen var laget illa ute.

Efter att Marseilles Andre Ayew satt dit två mål och ställningen var 2-0 efter 80 minuter såg segern ut att vara klar. Toulouse stack dock upp, inhopparen Ben Basat reducerade till 2-1 i den 82:a minuten. Närmare än så kom inte Toulouse, matchen slutade 2-1 trots att Toulouse desperat jagat en kvittering.

Publicerad 2013-05-11 kl 19:15