Mbappé hade show - när PSG slog Johnssons Guingamp

Ligue 1

Karl-Johan Johnssons Guingamp hade skrälläge mot PSG.
Då klev Kylian Mbappé fram och blev hjälte till 3-1-seger.

Sveriges landslagsmålvakt Karl-Johan Johnsson och hans Guingamp ställdes i kväll inför en tuff uppgift mot ett stjärnrikt Paris Saint-Germain i Ligue 1. Det såg till en början ut att bli en trevlig kväll för målvakten, men blev i slutändan det motsatta.

Guingamp-anfallaren Nolan Roux gav lite oväntat i den 20:e minuten hemmalaget ledningen i matchen till 1-0. Det stod sig fram till den 53:e minuten. Då var Neymar kylig från straffpunkten och utjämnade till 1-1 före en viss Kylian Mbappé, som i sommar var en av Frankrikes stora guldhjältar, klev in i bilden.

Mbappé ersatte i halvtid Tim Weah och fick i den 82:e minuten utdelning till 2-1 för att sedan slå i spiken i kistan på övertid till 3-1 och tre nya poäng i Ligue 1.

PSG toppar tabellen på sex poäng, medan Guingamp har två raka förluster i säsongsinledningen i Ligue 1 i Frankrike.