POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
LIGUE 1
3v

Mbappe missnöjd över byte: ”Att hantera omklädningsrummets egon är krävande”

Foto: Bildbyrån

Kylian Mbappe var tydligt frustrerad över att bli utbytt mot Montpellier.
Efter matchen var Tomas Tuchel inte helt nöjd över stjärnans agerande.
- Att hantera omklädningsrummets egon är krävande, säger tränaren till Canal+, enligt ESPN.

Paris Saint-Germain vann under lördagen med hela 5-0 mot Montpellier i Ligue 1. Trots det var det inte bara glada miner i laget, då stjärnan Kylian Mbappe visade missnöje när han blev utbytt i den andra halvleken. När Mbappe försökte ta sig mot bänken stoppade tränaren Tomas Tuchel honom och duon samtalade med ett irriterat kroppsspråk. Efter den visade Mbappe fortsatt missnöje när han satte sig på bänken och Tuchel var inte helt nöjd med stjärnans agerande.

- Att hantera omklädningsrummets egon är krävande. Inte svårt, men krävande. Det är inte bra, men det gick inte heller för långt. Vi är ett lag och det måste respekteras, säger tränaren Tomas Tuchel till Canal+, enligt EPSN.

- Jag är tränaren. Någon måste bestämma vem som går på planen och vem som går av. Det är inte bra bilder eftersom påverkar tankarna negativt. Vi spelar fotboll - inte tennis. Kylian är intelligent och har en god mentalitet, så vi behöver inte den här sortens situationer.

Tysken menar att situationen inte är bra eftersom det öppnar upp för diskussioner om hur laget fungerar, något som i slutändan påverkar lagandan.

- Tillsammans, inklusive Kylian, har vi visat en väldigt professionell och koncentrerad laganda. Det här ämnet ger oss alltid bilden av att det inte är så, vilket är synd. Jag är inte arg, det är bara ledsamt eftersom det var onödigt, säger Tuchel.

PSG toppar Ligue 1 med 55 poäng efter 22 matcher, 13 poäng mer än tvåan Marseille som har en match mindre spelad. Mbappe, som har kontrakt med PSG fram till sommaren 2022, har under säsongen gjort 22 mål och tolv assist på 25 matcher i alla turneringar.

Publicerad 2020-02-01 kl 23:46
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå