Ligue 1

PSG var på väg att tappa på mot bottenlaget Brest.
På tilläggstid klev Kylian Mbappé fram och blev hjälte.
- Viktigt, säger tränaren Christophe Galtier till Canal+ enligt RMC Sport.

I veckan åkte PSG på en rejäl smocka när det blev uttåg redan i åttondelsfinal i Champions League. Bayern München vann dubbelmötet med 3-0.

På lördagen var den franska huvudstadsklubben tillbaka i ligaspel och det var nära att bli en ny flopp. Den här gången stod bottenlaget Brest för motståndet.

Carlos Soler gav visserligen PSG i den 37:e minuten, men Franck Honorat kvitterade precis före paus. Därefter led matchen mot kryss.

På tilläggstid lyckades dock PSG kvittera och det var Kylian Mbappé som gjorde det avgörande 2-1-målet.

- I slutändan förtjänade vi segern. Folk kan säga att det var en seger med liten marginal, men det var en seger. Det var viktigt såhär tre dagar efter besvikelsen. Det fanns en gemensam mobilstation, säger tränaren Christophe Galtier till Canal+ enligt RMC Sport

PSG toppar alltjämt Ligue 1 och har elva poäng ned till tvåan Olympique Marseille. OM har dock en match mindre spelad.

Publicerad 2023-03-11 kl 23:36